Duurzaam

Met Lyslight geniet u niet alleen meer van uw tuin maar bespaart u ook energie door het laag gebruikte voltage. Ons assortiment is zeer breed en volgens de laatste trends. Bijvoorbeeld door de app in combinatie met wifi stekkers waarmee u uw verlichting op het meest gepaste moment in kan schakelen. Zo heeft u geen omkijken naar de verlichting en wordt alles vanzelf geregeld!

Lyslight werkt uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsverlichting en verbruikt zeer weinig stroom. Het aanleggen van uw buitenverlichting is simpel. Het Lys systeem is eenvoudig aan te leggen door het plug & play systeem. U klikt de onderdelen eenvoudigweg aan elkaar. Ondanks het lage energie verbruik produceren de lampen veel licht. Onze standaard verlichting geeft standaard een sterkte van 3000 Kelvin dat een mooie warme verlichting garandeert. De Globe lampen hebben een sterkte van 2700 Kelvin. Hiermee kunt u op een aangename manier genieten van het woonkamergevoel in uw tuin.

Door de oerdegelijke kwaliteit kunnen wij maar liefst een garantieperiode garanderen van 2 Jaar!

Uiteraard volgen wij voortdurend de trends op het gebied van LED verlichting. Het assortiment zal dan ook voortdurend worden aangevuld met de laatste ontwikkelingen op het gebied van tuinverlichting.