24volt systeem

Waarom 24Volt?

Een 24 volt systeem houdt in dat de 230 volt spanning uit het stopcontact wordt omgezet in laagspanning. Dit om bijvoorbeeld via een buitenspot een boom of gevel te verlichten. Het is een eenvoudige manier van verlichten waarbij er geen elektricien bij nodig is. Lyslight heeft ervoor gekozen om met strak en stijlvol ontworpen armaturen te werken. Zo kan de tuin op een prachtige manier worden verlicht. Bovendien is het systeem flexibel. Stel zelf een set samen naar smaak, budget en mogelijkheden. Uitbreiding op een later moment is altijd mogelijk en zeer eenvoudig! Voor het aanleggen van de tuinverlichting is beslist geen technische kennis nodig. Het principe is eenvoudig, snel te realiseren en ook nog eens makkelijk aan te passen. Doorloop het stappenplan en het is een eenvoudige kwestie van kabels koppelen en de armaturen aansluiten. Het systeem is makkelijk uit te breiden door het eenvoudig splitsen en aankoppelen van de kabels.

De voordelen van 24 Volt buitenverlichting

  • Plug & Play. Met onze speciale connector kan letterlijk elke kabel of armatuur in een handomdraai worden aangelegd. Vanuit de transformator kan de kabel door middel van onze verlengkabels naar het armatuur worden aangelegd. Deze kan eenvoudig met de connector worden verbonden en klaar is kees! De kabels verwerk je direct onder de bestrating of bedek je in de borders met slechts wat aarde.
  • Veilig in gebruik. Dit dankzij de 12 Volt laagspanning. Vanuit de transformator, die aangesloten wordt op het 230 Volt lichtnet komt uitsluitend nog een laagspanningskabel waar alle armaturen op aangesloten worden. Dat maakt het systeem absoluut veilig, zelfs wanneer de kabel beschadigd zou raken. Een geruststellende gedachte, zeker met spelende kinderen of gravende huisdieren in de buurt.
  • Zuinige LED's. Wij maken gebruik van zuinige led armaturen. Dit zorgt ervoor dat er met weinig verbruikskosten op een stijlvolle manier de tuin voldoende verlicht. Dat maakt deze zuinige led lampen zowel beter voor het milieu als voor je portemonnee.
  • Uitbreidbaar. Ons buitenverlichting systeem uitbreiden is eenvoudig dankzij de verlengkabels die op een later moment aan het eind of tussen de kabels geplaatst kan worden.